Connect with us

Hoaxmelding

HOAX

Het meest walgelijke onenightstand-verhaal dat je ooit zal horen

Lugubere verhalen doen het goed op verjaardagsfeestjes en social media. Clickbaits leven ervan. Dit verhaal gaat over een dame die enge parasieten overhield na een onenightstand met een necrofiel. Het blijkt een broodje aap. Van A tot Z verzonnen.

Achtergrond

Veel clickbait-websites hebben de laatste dagen dit bericht verspreidt. Dit gaat over Twitter-gebruiker ‘Jacqueline’. Volgens dit verhaal schrijft ze een jaar geleden:

“Ik heb al enkele mensen dit verhaal vertelt, maar ik ben nu zo dapper om dit via Twitter te vertellen. Enige tijd geleden ging ik op een Tinder-date met een man waar ik al enkele weken mee sprak. Het was de eerste keer dat ik hem zou ontmoeten. Alles verliep ontzettend vlot tijdens de date. Toffe, knappe man en we hadden een echte klik. De date eindigde vervolgens met stomende seks bij mij thuis.” 

Het begin al spannend. Heeft ‘Jacqueline’ dit echt zelf meegemaakt? De waarheid: nee. Zij bestaat wel maar heeft dit verhaal ergens gehoord. Volgens Roosquotes is het haar echter zelf overkomen.

“Wanneer de kerel klaarkomt, spuit hij zijn zaad over mijn tetten en gezicht. We nemen de volgende dag afscheid en horen elkaar niet meer onmiddellijk terug. Enkele dagen later heb ik plots een heel harde uitslag in mijn gezicht en ik besluit naar de dokter te gaan. Deze zegt dat het al geen soa is en dat ik best eens naar een specialist kan gaan voor huidziektes.”

Nu krijgt het verhaal een vreemde wending. De hoofdpersoon krijgt binnen een paar dagen vreemde uitslag van het sperma van haar date. Nu is dat mogelijk. Niet zozeer als gevolg van een soa maar door een sperma-allergie (ook wel spermaplasma-allergie of SPA genoemd). Dat kan leiden tot jeuk, branderig gevoel en zwellingen tot zelfs ademhalingsproblemen en de huidaandoening netelroos. Meestal treden die overigens eerder op dan ‘plots na een paar dagen’. Maar wat zegt de specialist?

“Wat deze specialist me dan echter vertelde, is pure horror. Hij zei namelijk dat ik allemaal minuscule parasieten onder mijn huid had.”

Ai, ze heeft parasieten onder haar huid. Dat kan duiden op een infectie met de schurftmijt. Deze mijt wordt overgebracht via huidcontact met besmette mensen of dieren. Maar via sperma? Nee, dat is onmogelijk.

“Alsof dat nog niet erg genoeg was, vertelde hij me ook dat een man maar op twee manieren zulke parasieten in zijn zaad kan krijgen. Door vrij partijtjes met dieren of vrij partijtjes met lijken.”

Het meest onsmakelijke gedeelte is tevens het meest onware gedeelte. Er zijn geen parasieten die zich in de huid nestelen, via menselijk zaad overgedragen worden en zich enkel verspreiden via seks met dieren of lijken. Volkomen flauwekul dus.

“Ik zoek de kerel van mijn onenightstand hierna op Facebook op. En drie keer raden waar hij werkt: een lijkenhuis. De vetzak heeft dus wellicht regelmatig een vrij partij met de lijken die worden binnengebracht. Het hoeft niet te verrassen dat ik niet meer met hem heb afgesproken.”

We weten al dat ‘Jacqueline’ dit niet zelf heeft meegemaakt en ook dit gedeelte is er bij verzonnen. Het geheel blijkt een broodje aap.

De bron

De directe bron van dit verhaal is inderdaad ene Jacqueline, een twitteraarster uit Amerika. Zij begint het verhaal zelf:

“I’ve already told so many people, but I’m about to tell all of twitter the CRAZIEST, real life, true story I heard this week……”

Daarna gaat ze verder

“this girl (she’s real) went on a tinder date with this guy (first date)….”

Maar hoe komt Jacqueline aan dit verhaal over de necrofiele onenightstand? Dan blijkt dat er al jaren van dit soort verhalen rondgaat op internet. Van mensen die seks hebben met lijken en daardoor soa’s verspreiden tot een kannibalistische moordenaars die zo ziektes naar vriendinnen overbrachten. Uiteraard is hier nooit 1 geval van bewezen. Jacqueline gaf later toe dat ze het van een vriend van een vriend had…

Clickbait-sites en sites als cosmopolitan.com verspreiden dit verhaal alsof het echt is gebeurd.

Advies

Deel geen verhalen van clickbaits over parasieten die via seks met lijken of dieren werden overgebracht. Ze zijn niet waar.

Meer lezen / bronnen

https://www.snopes.com/fact-check/morgue-and-stanley/
http://hoaxes.org/weblog/comments/sex_death_and_maggot
http://www.rebelcircus.com/blog/girls-dead-people-rash-from-morgue-worker-tinder-date-will-haunt-your-dreams/
https://www.thoughtco.com/the-necrophiliacs-gift-3299762
https://www.menselijklichaam.nl/infecties/schurftmijten/
https://www.gezondheid.be/index.cfm?fuseaction=art&art_id=10601
http://www.roosquotes.nu/knappe-dame-vertelt-meest-walgelijke-onenightstand-verhaal-ooit-zal-horen/
http://filmpjesvooru.nl/2018/03/30/dame-vertelt-het-meest-walgelijke-onenightstand-verhaal-dat-je-ooit-zal-horen/


Klik hier voor dit bericht op Facebook

Laatste wijziging:

Reacties

Aantal keer bekeken

3800 views
Advertisement

Volg ons op Facebook

Archief

To Top