Connect with us

Hoaxmelding

HOAX

Tot ziens kampioen – Sylvester Stallone overleden

Het hebben van roem en bekendheid is niet altijd een zegen. Want geliefd of niet geliefd, beroemdheden kunnen bogen op extra aandacht van like-farmers en clickbaits die een graantje mee willen pikken. En zo kan het zo maar gebeuren dat je als bekend acteur door het internet wordt doodverklaard. Het is Morgan Freeman al heel vaak overkomen. Opeens is Sylvester Stallone weer onderwerp van een death hoax.

Achtergrond

Veel beroemdheden,  van Cesar Millan (de hondenfluisteraar) tot komiek Rowan Atkinson, zijn al eens door het internet dood verklaard. Over talloze bekende personen worden regelmatig hoaxes verspreid. Nu gaat het verhaal rond dat Sylvester Stallone zou zijn overleden aan prostaatkanker. Gelukkig voor hem, het is niet waar.

De foto’s bij de valse doodsmelding komen uit zijn nieuwste film, Creed II. Stallone is zelf prima in orde maar speelt daarin iemand met prostaatkanker. In september 2017 overkwam hem hetzelfde. Diverse media berichtten over zijn vermeende dood.

Broer Frank Stallone ging op Twitter en Instagram los op de verspreider van de nepberichten over ‘Sly’: “Geruchten dat mijn broer dood is, zijn onjuist. Wat voor soort zieke krankzinnige geest bedenkt het om zaken als dit te plaatsen? Zulke mensen zijn mentaal gestoord en verdienen geen plaats in de samenleving. ”

 

Advies

Deel geen doodsberichten over bekende personen zonder te controleren of het klopt. Als Sylvester Stallone of een andere bekende acteur overlijdt, staat het in alle kranten en niet alleen op dubieuze websites.

Meer lezen / bronnen

https://www.snopes.com/sylvester-stallone-death-hoax-2/
https://twitter.com/Stallone/status/965608576755511301
https://www.instagram.com/p/BfYqPFeFRvg/
http://hollywoodlife.com/2016/09/03/sylvester-stallone-dead-rocky-hoax/
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-5409063/Sylvester-Stallone-death-hoax-floods-social-media-AGAIN.html
https://www.standard.co.uk/showbiz/celebrity-news/sylvester-stallone-s-brother-slams-sick-and-demented-death-hoax-a3770451.html
https://www.facebook.com/edgardaniel.torrealba.5/posts/1804455579855675
http://www.snopes.com/morgan-freeman-death-hoax/

Klik hier voor dit bericht op Facebook

Laatste wijziging:

Reacties

Aantal keer bekeken

5769 views
Advertisement

Volg ons op Facebook

Archief

To Top